Over ons 
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
|
Boek een Demo 📅
 
Over ons 
Wie zijn wij
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
Contact
Werken bij
Login
Boek een Demo 📅
+31 (0)30 207 40 70

Even voorstellen: Dennis

1 sep. 2022

Ontmoet onze collega Dennis! Dennis werkt nu een half jaar bij EnergiePartners als softwareontwikkelaar. We stellen hem graag aan je voor!

Dennis heeft ons via onze collega Thijmen gevonden, zij studeerden samen Informatica in Utrecht en raakten via LinkedIn weer in contact. Van het één kwam het ander en zo startte hij een half jaar geleden bij EnergiePartners als softwareontwikkelaar. Naast dit werk studeert Dennis momenteel Japanstudies in Leiden.

“Het voelt erg goed om te werken bij een bedrijf dat iets voor de wereld probeert te doen. Dit maakte me ook een stuk meer geïnteresseerd in de baan. In het dagelijks leven probeer ik erop te letten, bijv. door eerst te kijken of je een plastic zak voor iets kan gebruiken i.p.v. hem gelijk weggooien.”

In zijn eerste 6 maanden bij EnergiePartners heeft Dennis al veel mogen leren. Hij is vooral bezig geweest met de EnergiePlanner-beheer website en is momenteel ook af en toe bezig met alles wat achter de website verstopt zit. Dennis vindt het dan ook belangrijk om in zijn werk nieuwe vaardigheden te leren en nieuwe ervaringen op te doen.

“Aan het begin was er heel veel te leren en dat ging niet vanzelf. De tijd vloog voorbij. Ik werk nu alweer 6 maanden bij EnergiePartners. Nu valt er nog steeds veel te leren, maar gaat het een stuk soepeler. De sfeer is gezellig en iedereen staat open om elkaar te helpen, dus dan kom je er gauw.”

Buiten werk om is Dennis graag veel bezig met sporten. Ook tijdens werk probeert hij niet alleen maar achter zijn computer te zitten, maar te blijven bewegen. De sportattributen op kantoor helpen hem daar zeker bij. Daarnaast kun je hem vaak in de trein vinden. Zo reist hij regelmatig vanuit Leiden naar het kantoor in Utrecht, maar ook voor vrienden en familie reist hij wat af. Dit altijd met een goedgevulde tas met eten!

“Ik ben altijd wel aan het rondreizen aangezien mijn familie, studie en vrienden allemaal op andere plekken zitten. Volgend jaar wordt het iets extremer, want dan zal ik naar Japan reizen om daar een paar maanden te studeren. Ik heb er nu al zin in!”

Terug
EnergiePartners maakt jouw zakelijk energieverbruik inzichtelijk en geeft je duurzame oplossingen voor nieuwe besparingen.
Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.
Menu
Home
Over ons
EnergiePlanner Basic
EnergiePlanner Plus
Ik ben van een commercieel bedrijf
Ik ben van de overheid
Ik ben op zoek naar software
Nieuws
Contact
Werken bij
Sitemap
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.