Over ons 
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
|
Boek een Demo 📅
 
Over ons 
Wie zijn wij
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
Contact
Werken bij
Login
Boek een Demo 📅
+31 (0)30 207 40 70

Even voorstellen: Douwe

24 mrt. 2022

Ontmoet onze nieuwe collega! Deze week is Douwe bij EnergiePartners gestart. Zijn functie: junior fullstack developer. We stellen hem graag aan je voor!

Net als vele collega’s is Douwe via via bij EnergiePartners terecht gekomen. Zijn vrienden Dion en Jessie werken allebei in het IT-team van EnergiePartners. Hier is Douwe nu ook onderdeel van. Graag wil hij met deze baan een bijdrage leveren aan de energietransitie.

“Ik krijg er energie van wanneer mijn werk van maatschappelijk belang is. Zeker als het betrekking heeft tot de energietransitie. Klimaatverandering is toch echt één van de belangrijkste problemen die we moeten oplossen de aankomende decennia.”

Duurzaamheid is voor Douwe erg belangrijk. Voordat hij met de bacheloropleiding Informatica begon heeft hij een half jaar Milieuwetenschappen gestudeerd. De opleiding sprak hem niet genoeg aan, maar de intrinsieke motivatie om een verschil te kunnen maken in de energietransitie heeft hij nog steeds. Hiermee zit hij bij EnergiePartners goed op zijn plek!

“In mijn werk ga ik mij voornamelijk bezighouden met de ontwikkeling van de EnergiePlanner. Ik vind het fijn dat ik de impact van mijn werk ook echt kan zien. Door te werken aan de EnergiePlanner kan dat.”

Wat Douwe opvalt na zijn eerste dagen is de gezellige sfeer en de fijne collega’s. Niet alleen zijn groene visie deelt hij met zijn nieuwe collega’s. Ook door zijn passie voor sport past hij goed binnen de groep.

“Ik haal veel energie uit sporten, zoals skiën, gewichtheffen en fietsen. Vooral skiën is echt mijn passie. Je hoort mij al praten over allerlei weermodellen voor de eerste sneeuw is gevallen in de Alpen.”

Welkom Douwe, in onze groene groep van hardlopers, fietsers, skiërs en anders sporters!

Terug
EnergiePartners maakt jouw zakelijk energieverbruik inzichtelijk en geeft je duurzame oplossingen voor nieuwe besparingen.
Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.
Menu
Home
Over ons
EnergiePlanner Basic
EnergiePlanner Plus
Ik ben van een commercieel bedrijf
Ik ben van de overheid
Ik ben op zoek naar software
Nieuws
Contact
Werken bij
Sitemap
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.