Over ons 
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
|
Boek een Demo 📅
 
Over ons 
Wie zijn wij
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
Contact
Werken bij
Login
Boek een Demo 📅
+31 (0)30 207 40 70

Oprichter EnergiePartners Lars Janssen overleden

20 jan. 2022

Geschokt en diep bedroefd zijn wij door het plotseling overlijden van de oprichter van EnergiePartners, Lars Janssen. Lars, 48 jaar, is overleden aan een ongelukkige val tijdens het mountainbiken. Hij was een geliefde collega en bovenal inspirator. Wij leven mee met zijn vrouw Mieke en kinderen Tamara en Ramon.

Lars zette zich met veel passie in om zoals hij het zelf zei “eerst even het klimaatprobleem op te lossen”. Dit doel streefde hij na met een bijzondere hoeveelheid positieve energie. Deze energie was aanstekelijk en sloeg over op eenieder die met hem in contact kwam. Met zijn gevleugelde uitspraken en kijk op het leven creëerde Lars een warme cultuur voor alle collega’s van EnergiePartners.

Deze warmte straalde hij ook uit als hij vol trots over zijn gezin of sportprestaties vertelde. Tijdens de lunch of tijdens andere afspraken deelde hij graag verhalen uit zijn leven. Lars was een echte levensgenieter, topatleet, optimist en idealist. Wij, zijn collega’s van EnergiePartners, zullen er alles aan doen om Lars zijn idealen na te streven en het klimaatprobleem voor hem op te lossen.

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op maandag 24 januari aanstaande om 11:00 uur in De Engel in Houten. Aansluitend wordt hij op de begraafplaats aldaar begraven. Er is in verband met corona maatregelen helaas geen mogelijkheid om zonder uitnodiging naar de plechtigheid te komen.

Maandagochtend, voorafgaand aan de uitvaart, is er om 9:30 uur een eerbetoon op de Atletiekbaan Maarschalkerweerd, Mytylweg 79 in Utrecht. Lars zal rond de baan gedragen worden. Er zal daarna een kort woordje door iemand van de sportclub plaatsvinden en er zijn strooibloemen voor tijdens de ereronde. Iedereen die hem een laatste groet wil brengen, kan hierbij aanwezig zijn.

Aansluitend zal de uitvaartplechtigheid vanaf 11:00 uur via livestream te volgen zijn.

Er is geen digitaal condoleanceregister, maar Mieke, Tamara en Ramon vinden het erg fijn om een kaart te ontvangen: Putterhaag 35, 3993 BD Houten.

Terug
EnergiePartners maakt jouw zakelijk energieverbruik inzichtelijk en geeft je duurzame oplossingen voor nieuwe besparingen.
Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.
Menu
Home
Over ons
EnergiePlanner Basic
EnergiePlanner Plus
Ik ben van een commercieel bedrijf
Ik ben van de overheid
Ik ben op zoek naar software
Nieuws
Contact
Werken bij
Sitemap
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.