Over ons 
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
|
Boek een Demo 📅
 
Over ons 
Wie zijn wij
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
Contact
Werken bij
Login
Boek een Demo 📅
+31 (0)30 207 40 70

Ondernemers Made for Change

4 nov. 2021

Van donderdag 28 oktober tot en met vrijdag 5 november is de Nationale Klimaatweek. Een week waarin we stilstaan bij klimaatbewust leven en werken, slimmer energie opwekken, de klimaatdoelen van 2030 en wat er nog moet gebeuren in Nederland om dit te halen. De Nationale Klimaatweek is er om burgers, bedrijven en de overheid te inspireren om zich in te zetten voor een beter klimaat.

In het kader van de Nationale Klimaatweek heeft Triodos Bank het platform ‘Ondernemers Made for Change’ opgezet. Op dit platform zijn ruim 300 bedrijven aangesloten. Allemaal hebben ze één ding gemeen: ze leveren een directe bijdrage aan een beter klimaat.

EnergiePartners is één van de bedrijven op het platform ‘Ondernemers Made for Change’. Een bijdrage leveren aan een beter klimaat is precies waar wij voor staan! Wij helpen ondernemers met energiebesparing en het verduurzamen van hun bedrijfspand(en). Voor ondernemers, door ondernemers. Sterker nog: wij stoppen niet totdat het klimaatprobleem is opgelost!

Wil je jouw bedrijfspand(en) verduurzamen? Zodat ook jij een grotere bedrage levert aan een beter klimaat? Wij helpen je vol energie met het besparingsproces. Neem gerust contact op met Fulco. Mail naar f.barth@energiepartners.com of bel 030 207 40 70. Hij helpt je graag op weg!

Terug
EnergiePartners maakt jouw zakelijk energieverbruik inzichtelijk en geeft je duurzame oplossingen voor nieuwe besparingen.
Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.
Menu
Home
Over ons
EnergiePlanner Basic
EnergiePlanner Plus
Ik ben van een commercieel bedrijf
Ik ben van de overheid
Ik ben op zoek naar software
Nieuws
Contact
Werken bij
Sitemap
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.