Over ons 
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
|
Boek een Demo 📅
 
Over ons 
Wie zijn wij
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
Contact
Werken bij
Login
Boek een Demo 📅
+31 (0)30 207 40 70

Even voorstellen: Bas

26 aug. 2021

Ontmoet onze nieuwe collega! In februari is Bas bij EnergiePartners komen werken. Zijn functie: softwareontwikkelaar. We stellen hem graag aan je voor!

Bas vindt duurzaamheid erg belangrijk. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Hij is veganistisch, pakt de fiets waar mogelijk, gaat het liefst op vakantie met de trein en koopt vooral tweedehands kleding. Daarnaast is Bas na het afronden van zijn master Computer Science aan de TU Eindhoven bewust op zoek gegaan naar een groen bedrijf. Dat heeft hem bij EnergiePartners gebracht.

“In mijn werk wil ik een positieve bijdrage leveren aan de wereld, maar ook genoeg uitdaging hebben. Bij EnergiePartners kan dat. Ik werk het grootste deel van de tijd aan de EnergiePlanner. Net als iedere softwareontwikkelingssector heeft webontwikkeling zo zijn eigen technische uitdagingen. Dit maakt het erg interessant.”

Vanwege de coronacrisis is Bas het afgelopen half jaar slechts een aantal keren op kantoor geweest. Hij heeft alle collega’s online ontmoet, maar veel nog nooit in levende lijve gezien. Ondanks dat hij hoopt dat dit snel gaat veranderen, laat hij zich er niet door hinderen. Bas heeft namelijk al veel werk verzet.

“Om het systeem goed te leren kennen heb ik eerst oude code herschreven. Zowel in de frontend als de backend. Daarnaast ben ik veel bezig geweest met optimalisaties op de server. Tegenwoordig doe ik complexere dingen. Denk aan het toevoegen van data-analyses aan het systeem. Zo blijven we de EnergiePlanner steeds verder ontwikkelen!”

Terug
EnergiePartners maakt jouw zakelijk energieverbruik inzichtelijk en geeft je duurzame oplossingen voor nieuwe besparingen.
Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.
Menu
Home
Over ons
EnergiePlanner Basic
EnergiePlanner Plus
Ik ben van een commercieel bedrijf
Ik ben van de overheid
Ik ben op zoek naar software
Nieuws
Contact
Werken bij
Sitemap
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.