Over ons 
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
|
Boek een Demo 📅
 
Over ons 
Wie zijn wij
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
Contact
Werken bij
Login
Boek een Demo 📅
+31 (0)30 207 40 70

Even voorstellen: Daniel, Gavin en Steven

22 jul. 2021

Ontmoet onze nieuwe collega’s! Daniel, Gavin en Steven zijn een maand geleden bij EnergiePartners gestart. Alle drie als energieadviseur. We stellen ze graag aan je voor!

Een klassiek gevalletje via via; zo kwam Daniel bij EnergiePartners terecht. Een vriendin van een vriend heeft hem met energieadviseur Nanne in contact gebracht. Daniel heeft aardwetenschappen gestudeerd en focuste zich daarna op de verschillende aspecten van duurzame energie. Met die kennis zit hij bij EnergiePartners op z’n plek!

Daniel: “Het leuke aan het werk als energieadviseur vind ik dat ik mijn kennis kan overdragen. Bijvoorbeeld door de ondernemer goed mee te nemen in een energiebesparende maatregel. Daarna is het hopen dat de ondernemer niet alleen met die specifieke actie aan de slag gaat, maar ook vragen blijft stellen en extra stappen zet om te verduurzamen.”

Ook Gavin heeft een studieachtergrond in de aardwetenschap én duurzaamheid. Duurzaamheid werd voor hem steeds belangrijker. Vandaar dat hij is gaan solliciteren bij EnergiePartners. Op de dag dat de vacature sloot, kwam deze voorbij bij Gavin. Hij besloot snel te bellen. Gelukkig was hij er net op tijd bij!

Gavin: “Ik vind het heel fijn dat je als energieadviseur niet 100 procent van de tijd achter de laptop spendeert. Ik heb altijd in mijn hoofd gehad dat dit onvermijdelijk was. Zeker in de tijd waarin we leven en met mijn studieachtergrond. De eerste bedrijfsbezoeken en updategesprekken heb ik nu achter de rug. Het persoonlijke contact met onze klanten is een erg leuke afwisseling!”

Maar meerdere wegen leiden naar EnergiePartners, kijk maar naar de loopbaan van Steven. Hij heeft uiteenlopende functies gehad: marketing- en communicatiespecialist, admission officer, accountmanager, en nu energieadviseur! De wens voor een baan met zingeving heeft Steven uiteindelijk bij EnergiePartners gebracht.

Steven: “Ik was op zoek naar een functie waarmee ik een positieve impact creëer. Het leuke is dat ik in mijn vorige baan – als accountmanager bij Eneco – potentiële klanten voor de EnergieCoach aanleverde. In plaats van een rol in de sales, doe ik nu het energieadvies! Ik vind het werk als energieadviseur enerverend. Het zijn uitdagende werkzaamheden, waarbij ik op bijzondere locaties kom én ik een positieve bedrage kan leveren aan het verduurzamen van het mkb.”

Terug
EnergiePartners maakt jouw zakelijk energieverbruik inzichtelijk en geeft je duurzame oplossingen voor nieuwe besparingen.
Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.
Menu
Home
Over ons
EnergiePlanner Basic
EnergiePlanner Plus
Ik ben van een commercieel bedrijf
Ik ben van de overheid
Ik ben op zoek naar software
Nieuws
Contact
Werken bij
Sitemap
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.