Over ons 
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
|
Boek een Demo 📅
 
Over ons 
Wie zijn wij
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
Contact
Werken bij
Login
Boek een Demo 📅
+31 (0)30 207 40 70

Even voorstellen: Kelly

20 mei 2021

Ontmoet onze nieuwe collega! Kelly is ruim twee maanden in dienst en nu al is ze de rots in de branding op ons kantoor. Haar functie: Office Manager. We stellen Kelly graag aan je voor!

De lentezon gaat weer schijnen, de maatregelen worden stukje bij beetje versoepeld en wij mogen eindelijk – in kleine aantallen – weer werken op het kantoor. Dit allemaal klinkt Kelly als muziek in de oren.

“Als Office Manager zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt op het kantoor. Ik houd mij bezig met alle randzaken binnen het bedrijf. Ook speel ik een rol bij de financiën, personeelszaken en het opstellen van de kwartaalcijfers.”

Kelly’s functie is erg afwisselend. Dit vindt ze leuk én uitdagend. Zo leert Kelly veel nieuws. Denk aan het stroomlijnen van bedrijfsprocessen, zodat deze met de groei van EnergiePartners overzichtelijk blijven. Daarnaast is de functie nieuw, zowel voor Kelly als voor EnergiePartners. Hierdoor is het af en toe wat zoeken.

“EnergiePartners is een jong en maatschappelijk betrokken bedrijf. Hierdoor – en doordat mijn functie nieuw is – is er veel mogelijk en hier houd ik van. De afwisseling, de uitdaging en de goede balans tussen werk en privé; allemaal redenen dat ik mijn werk bij EnergiePartners met plezier doe.”

Een goede balans tussen werk en privé is voor Kelly belangrijk. Naast het werk bij EnergiePartners heeft ze regelmatig het huis vol. Ook heeft ze genoeg sportieve hobby’s!

“Onlangs ben ik gaan samenwonen met mijn vriend. Samen met mijn driejarige zoon en zijn driejarige dochter. Ze schelen drie maanden. Als we met z’n vieren zijn is het huis vol, wat chaotisch maar leuk is. Ik duik regelmatig op de mountainbike het bos in. Daarnaast willen mijn vriend en ik – als de coronaregels verder versoepelen – gaan rock-‘n-rolldansen. Zo blijven we op een leuke manier lekker sportief bezig!”

Terug
EnergiePartners maakt jouw zakelijk energieverbruik inzichtelijk en geeft je duurzame oplossingen voor nieuwe besparingen.
Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.
Menu
Home
Over ons
EnergiePlanner Basic
EnergiePlanner Plus
Ik ben van een commercieel bedrijf
Ik ben van de overheid
Ik ben op zoek naar software
Nieuws
Contact
Werken bij
Sitemap
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.