Over ons 
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
|
Boek een Demo 📅
 
Over ons 
Wie zijn wij
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
Contact
Werken bij
Login
Boek een Demo 📅
+31 (0)30 207 40 70

Feest! Kristy en Jeroen zijn vijf jaar in dienst!

15 apr. 2021

Jubileumalert! Twee van onze collega’s – Kristy en Jeroen – zijn vijf jaar in dienst! Een bijzonder moment. Daar staan we graag even bij stil.

Zowel Kristy als Jeroen horen bij één van de eerste werknemers van EnergiePartners. Sterker nog: Jeroen was de eerste fulltimer die aangenomen werd! Jeroen begon als softwareontwikkelaar. Tegenwoordig is hij naast softwareontwikkelaar ook IT-manager.

Jeroen: “Toen ik bij EnergiePartners kwam werken zaten we nog in één ruimte, waar twee bureaus, een tafel en wat planten in pasten. Als je pech had en iedereen was aanwezig, zat je aan de grote houten tafel en niet aan een bureau! EnergiePartners is in die vijf jaar – net als ik als softwareontwikkelaar – ontzettend gegroeid. Daar ben ik trots op.”

Ook Kristy heeft in vijf jaar tijd flinke sprongen gemaakt. Ze begon als junior energieadviseur. Dit deed ze als bijbaan tijdens haar master Innovatiewetenschappen. Tegenwoordig is ze energieadviseur én marketingmanager.

Kristy: “Ik houd van nieuwe dingen en van veel afwisseling in mijn werk. Bij EnergiePartners kan dit, doordat ik zowel met marketing als energieadvies bezig ben. Maar de leukste afwisseling vind ik nog wel de groei van het bedrijf. Het is mooi om te zien hoe we door verschillende fasen gaan, wat we leren en dat we altijd bij onze waarden blijven in wat we doen.”

Kristy en Jeroen vormen samen de eeuwige personeelsvereniging. Een dubbele en toepasselijke betekenis, aangezien PV ook staat voor een zonnecel (fotovoltaïsche PV-cel) die licht omzet in elektriciteit. In die vijf jaar bij EnergiePartners hebben Kristy en Jeroen dan ook een hele verzameling aan leuke herinneringen. Zowel van bedrijfsuitjes, het kerstdiner mét aanhang, als van de dagelijkse dingen.

Jeroen: “Wat ik ook nooit meer ga vergeten: Cas en ik gaven elkaar ooit een high-five, mét aanloop en flinke uithaal. Een leuke – maar ook erg pijnlijke – herinnering! Verder is het ondertussen alweer even geleden… maar ik kijk altijd erg uit naar de gezamenlijke lunch. Allerlei onderwerpen worden besproken en uitgediept, terwijl iedereen zijn eigen kliekje – of in mijn geval boterhammen met chocopasta – opeet.”

Vijf jaar bij EnergiePartners zijn voor Kristy en Jeroen voorbijgevlogen. De werksfeer, de variatie, de collega’s, de groei, de uitdagingen; allemaal redenen waarom beiden zichzelf nog lang bij EnergiePartners zien werken. En daar worden wij – als EnergiePartners – erg blij van!

Kristy: “Als klein meisje riep ik altijd dat ik het fileprobleem wilde oplossen. Dat is nog niet gelukt. Wel is er een mooi ander doel voor in de plaats gekomen: een positieve impact maken op de energietransitie. Bij EnergiePartners hebben we een superleuk en divers team. We zijn erg verschillend, maar we willen allemaal de wereld een stukje groener maken!”

Terug
EnergiePartners maakt jouw zakelijk energieverbruik inzichtelijk en geeft je duurzame oplossingen voor nieuwe besparingen.
Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.
Menu
Home
Over ons
EnergiePlanner Basic
EnergiePlanner Plus
Ik ben van een commercieel bedrijf
Ik ben van de overheid
Ik ben op zoek naar software
Nieuws
Contact
Werken bij
Sitemap
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.