Over ons 
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
|
Boek een Demo 📅
 
Over ons 
Wie zijn wij
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
Contact
Werken bij
Login
Boek een Demo 📅
+31 (0)30 207 40 70

Even voorstellen: junior energieadviseur Tamara

30 mrt. 2021

Tamara is één van onze vier junior energieadviseurs. Graag vertellen we je meer over haar functie, waarom ze 2,5 jaar geleden gesolliciteerd heeft en hoe ze deze baan combineert met haar studie.

De master Innovation Management aan de Technische Universiteit Eindhoven combineren met een baan als junior energieadviseur bij EnergiePartners; Tamara doet het! Toen zij nog Natuurwetenschap en Innovatiemanagement studeerde aan de Universiteit Utrecht solliciteerde ze bij EnergiePartners. Een groot succes, want ruim 2,5 jaar later werkt ze nog steeds bij ons!

“Tijdens mijn bachelor wilde ik naast alleen studeren ook de geleerde stof in de praktijk brengen en werkervaring opdoen. EnergiePartners sloot hier perfect bij aan. Zelf heb ik de Track Energie en Transport gedaan. Dit heeft veel raakvlakken met het werk bij EnergiePartners. Tijdens werk gaat het over energiebesparing, energiezuinige mogelijkheden en duurzame opwekking. Dit zijn punten die ook aan bod komen bij verschillende vakken.”

Als junior energieadviseur houdt Tamara zich bezig met energieadvies voor bedrijven. Ze analyseert het energieverbruik en kijkt naar de mogelijke besparingsacties. Hiermee maakt Tamara klanten bewust van de energietransitie en volgt ze hun besparingsstappen.

“Het leukste aan het werk bij EnergiePartners vind ik dat je een eigen klantengroep opbouwt. Met hen heb je jaarlijks een updategesprek om te kijken hoe het gaat met de energiebesparing. Hoe mooi is het dan dat je – na een eerder gesprek – ziet dat de klant écht wat met jouw advies gedaan heeft! Daar krijg ik energie van!”

Naast het geven van goed energieadvies is het klantencontact ook erg belangrijk. Heb je goed contact met de klant? Dan kun je niet alleen een leuke, maar ook een hele effectieve klantrelatie opbouwen!

“Laatst had ik mijn derde gesprek met een ondernemer. Hij herkende me en vroeg hoe energiebewust ik ben, aangezien ik het werk al meerdere jaren doe. Toen hebben we besproken wat ik – maar ook de ondernemer – thuis doe aan energiebesparing. Het is leuk om op deze manier contact te hebben met klanten. Zo dring je meer tot ze door over hoe belangrijk energiebesparing is!”

Met dit werk draagt Tamara haar steentje bij om de energietransitie te versnellen. En dat niet alleen: ze brengt vaardigheden die ze meekrijgt tijdens haar studie meteen in de praktijk. Ook leert ze alle ins en outs over energiebesparing en bouwt ze een professioneel netwerk op. Zo zet ze een goede eerste stap richting de arbeidsmarkt.

“Ik werk gemiddeld 8 uur per week en ik mag zelf bepalen hoe ik dit inplan. Door deze flexibiliteit is studeren en werken goed te combineren. Naast het werkaspect, zijn de collega’s allemaal superleuk en is EnergiePartners een fijne werkgever. Daarom kan ik het werk als junior energieadviseur bij EnergiePartners zeker aanraden!”

Wil jij – net als Tamara - als junior energieadviseur aan de slag? Houd de LinkedIn van EnergiePartners dan goed in de gaten!

.

.

Terug
EnergiePartners maakt jouw zakelijk energieverbruik inzichtelijk en geeft je duurzame oplossingen voor nieuwe besparingen.
Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.
Menu
Home
Over ons
EnergiePlanner Basic
EnergiePlanner Plus
Ik ben van een commercieel bedrijf
Ik ben van de overheid
Ik ben op zoek naar software
Nieuws
Contact
Werken bij
Sitemap
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.