Over ons 
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
|
Boek een Demo 📅
 
Over ons 
Wie zijn wij
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
Contact
Werken bij
Login
Boek een Demo 📅
+31 (0)30 207 40 70

Maar liefst 52 (!) scholen actief bezig met energiebesparing

11 mrt. 2021

“Duurzaam vastgoed onderhoud brengt ons verder”, zegt Johan Kamp - projectleider bij Lakerveld ingenieurs- & architectuurbureau. En niets is minder waar! In 2019 zijn Lakerveld en EnergiePartners de samenwerking aangegaan; een samenwerking waar wij erg blij mee zijn.

Lakerveld heeft tientallen scholen in beheer. Hiervan zijn maar liefst 52 (!) scholen actief bezig met energiebesparing. Johan Kamp: “We vinden het belangrijk om verder te kijken dan de bouwstenen van een pand. Duurzaamheid staat dan ook hoog op onze agenda.” Met de EnergiePlanner en de hulp van energieadviseur Nanne geeft Lakerveld de scholen alle handvatten om met energiebesparing aan de slag te gaan. En met succes: in totaal is er al ruim €100.000 bespaard aan energie!

Een aantal van de 52 scholen is aangesloten bij Stichting SPON: een scholenvereniging die diverse vormen van speciaal onderwijs aanbiedt. In mei 2020 vertelden we in een klantcase waarom en hoe zij met energiebesparing bezig zijn gegaan. Ook lieten we zien wat het hen oplevert.

De samenwerking tussen Lakerveld ingenieurs- & architectuurbureau en EnergiePartners is succesvol. En met iedere uitgevoerde energiebesparende actie worden de resultaten beter! Heb je vastgoed in eigendom en wil je aan de slag met energiebesparing? We helpen jou en je klanten graag op weg. Zo draag je bij aan een beter milieu én kun je de energierekening behorend bij het vastgoed tot wel 27% verlagen! De eigenaar blij – de gebruiker blij - het milieu blij. En daar worden wij weer blij van!

.

Meer weten? Menno van Kleef en Johan Kamp helpen je graag.

m.vankleef@energiepartners.com | 030 207 40 70

j.kamp@lakerveld-noordeloos.nl | 018 358 26 00

.

Terug
EnergiePartners maakt jouw zakelijk energieverbruik inzichtelijk en geeft je duurzame oplossingen voor nieuwe besparingen.
Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.
Menu
Home
Over ons
EnergiePlanner Basic
EnergiePlanner Plus
Ik ben van een commercieel bedrijf
Ik ben van de overheid
Ik ben op zoek naar software
Nieuws
Contact
Werken bij
Sitemap
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.