Over ons 
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
|
Boek een Demo 📅
 
Over ons 
Wie zijn wij
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
Contact
Werken bij
Login
Boek een Demo 📅
+31 (0)30 207 40 70

Over ambitieuze doelen gesproken!

7 jan. 2021

Een nieuw jaar, nieuwe kansen! We hebben allemaal wel iets wat we in 2021 na willen streven. Zo wil één op de drie Nederlanders meer leuke dingen doen en gezonder leven. Duurzaamheid staat ook hoog op de lijst. Eén op de vijf Nederlanders is van plan milieubewuster te leven.

Duurzame keurmerken kopen, kapotte spullen repareren, minimalistisch leven, tweedehands spullen kopen; allemaal acties die ongeveer 30% van de Nederlanders meer wilt gaan doen. Ook energiebesparing staat bij veel mensen op de radar.

Ruim één op de drie Nederlanders wil (meer) zonnepanelen op het dak, zijn of haar woning beter isoleren en meer ledverlichting gebruiken. Deze duurzame voornemens juichen wij absoluut toe. We hopen dan ook dat dit niet alleen geldt voor thuis, maar ook voor bedrijfspanden.

Op individueel niveau kun je qua energiebesparing mooie stappen maken. Energiebesparing op zakelijk niveau? Dat kan veel omvangrijker! Zonnepanelen, goede isolatie, ledverlichting; in de zakelijke wereld zijn deze besparingsacties grootschalig inzetbaar. Spreekt dit je aan? En wil je dit breed uitdragen? Word onze partner!

EnergiePartners ondersteunt ondernemers in het besparen van energie. Met actuele meetdata zien we welke besparingsacties interessant zijn voor een ondernemer. Een persoonlijk actieplan, investeringskosten, de terugverdientijd en de netto besparing in euro’s; dit vindt een ondernemer allemaal in zijn persoonlijke EnergiePlanner.

Met de EnergiePlanner wordt het uitvoeren van duurzame voornemens een stuk gemakkelijker. Met iedere uitgevoerde actie voorkomt een ondernemer energieverspilling, bespaart hij of zij op kosten én vermindert hij of zij de CO2-uitstoot. Goed voor het milieu én goed voor de portemonnee. Een échte win-winsituatie.

Wil je samen met ons de wereld verduurzamen? Neem contact op met Fulco Barth.

f.barth@energiepartners.com | 030 207 40 70

.

.

Bron: www.milieucentraal.nl

.

Terug
EnergiePartners maakt jouw zakelijk energieverbruik inzichtelijk en geeft je duurzame oplossingen voor nieuwe besparingen.
Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.
Menu
Home
Over ons
EnergiePlanner Basic
EnergiePlanner Plus
Ik ben van een commercieel bedrijf
Ik ben van de overheid
Ik ben op zoek naar software
Nieuws
Contact
Werken bij
Sitemap
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.