Over ons 
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
|
Boek een Demo 📅
 
Over ons 
Wie zijn wij
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
Contact
Werken bij
Login
Boek een Demo 📅
+31 (0)30 207 40 70

We zijn trots! Stimulerend Toezicht wint innovatieprijs

5 nov. 2020

Stimulerend Toezicht wint de innovatieprijs van de verkiezingen Handhaving en Toezicht 2020. De Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek (hierna: OFGV) en EnergiePartners hebben deze nieuwe manier van toezicht samen ontwikkeld. We zijn erg blij met de innovatieprijs; het is een mooie bevestiging van ons werk en onze samenwerking. Samen gaan we de energietransitie door.

De Innovatieprijs Handhaving en Toezicht is dé manier om innovatie binnen het toezichts- en handhavingsvak te stimuleren. De prijs wordt ieder jaar uitgereikt door drie partijen: de Inspectieraad, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en beroepsvereniging VIDE.

De verkiezingen voor de innovatieprijs staan open voor alle domeinen waar handhaving en toezicht een rol spelen. Uiteindelijk bepaalt de onafhankelijke vakjury welk project de innovatieprijs wint. Zij kijken welk project vernieuwend is en bijdraagt aan een gezonde, rechtvaardige en veilige samenleving, of een beter milieu.

We zijn trots dat Stimulerend Toezicht de innovatieprijs gewonnen heeft. Met Stimulerend Toezicht kiest OFGV voor een stimulerende manier van toezicht, in plaats van klassieke handhaving. De vernieuwde manier van toezicht stimuleert ondernemers om zuiniger en efficiënter met hun energieverbruik om te gaan, zodat zij aan de wetgeving voldoen.

Bekijk deze animatie om meer te weten te komen over Stimulerend Toezicht. Of bekijk het juryrapport.

Benieuwd hoe Stimulerend Toezicht in verhouding staat met klassiek toezicht? Houdt ons LinkedIn-account en onze website in de gaten. Volgende week vergelijken wij de beide toezichtsvormen in een kennisartikel.

Terug
EnergiePartners maakt jouw zakelijk energieverbruik inzichtelijk en geeft je duurzame oplossingen voor nieuwe besparingen.
Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.
Menu
Home
Over ons
EnergiePlanner Basic
EnergiePlanner Plus
Ik ben van een commercieel bedrijf
Ik ben van de overheid
Ik ben op zoek naar software
Nieuws
Contact
Werken bij
Sitemap
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.