Over ons 
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
|
Boek een Demo 📅
 
Over ons 
Wie zijn wij
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
Contact
Werken bij
Login
Boek een Demo 📅
+31 (0)30 207 40 70

Verplicht thuiswerken: hoe doen wij dit?

23 mrt. 2020

EnergiePartners werkt vanuit #huis

Door het coronavirus wordt Nederland geadviseerd zoveel mogelijk thuis te werken. Een advies waar EnergiePartners zich graag aan wil houden. Zo blijven we veilig ondernemen. Neemt niet weg dat thuiswerken soms best lastig kan zijn. Want waar je eerst heel eenvoudig naar je collega liep om een vraag te stellen, is dit nu niet mogelijk. Geen 'hoe gaat het vandaag?' bij het koffiezetapparaat. En ook gezamenlijk lunchen zit er voorlopig even niet in. Wij vroegen drie collega's hoe hun eerste week thuiswerken is gegaan.

  • Te beginnen met energieadviseur Marijn. Door een verkoudheid nam hij het zekere voor het onzekere en begon zijn thuiswerkperiode al iets eerder. Toen het hem duidelijk werd dat hij de komende weken thuis moest blijven, heeft hij zijn eettafel omgedoopt tot bureau. Een stapel studieboeken dient nu als laptopstandaard. Zo krijgt hij geen nek- en rugklachten. Slim! "Ik ben blij dat het bij een verkoudheid blijft en we verder gezond zijn. Maar ik mis toch de samenhang op kantoor. Even makkelijk een praatje maken is nu niet zo eenvoudig meer."
  • Collega Fulco is één van onze salesmannen. Een functie waarbij je veel op afspraak bent buiten de deur. Dat is nu helaas even niet mogelijk. Gelukkig is er nog wel nuttig werk te verzetten. Vervelen hoeft hij zich hoe dan ook niet. "Met twee kleine kindjes in huis is het even schipperen", om in Fulco zijn termen te blijven. Gelukkig vermaken de kinderen én Fulco zich nog prima!
  • Tot slot ontwikkelaar Jeroen. Hij vindt het werken vanuit huis goed gaan. Dat komt mede door zijn dagschema. Door te werken in twee blokken (de ochtend en de middag) blijft hij effectief én productief. Tussendoor gaat hij lekker sporten. Daar is bij hem in Maarssen meer dan genoeg ruimte voor!
Terug
EnergiePartners maakt jouw zakelijk energieverbruik inzichtelijk en geeft je duurzame oplossingen voor nieuwe besparingen.
Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.
Menu
Home
Over ons
EnergiePlanner Basic
EnergiePlanner Plus
Ik ben van een commercieel bedrijf
Ik ben van de overheid
Ik ben op zoek naar software
Nieuws
Contact
Werken bij
Sitemap
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.