Over ons 
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
|
Boek een Demo 📅
 
Over ons 
Wie zijn wij
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
Contact
Werken bij
Login
Boek een Demo 📅
+31 (0)30 207 40 70

Get to know us: afscheid van Gerwin

25 feb. 2020

Gerwin Brandsen verlaat EnergiePartners

Gerwin: je verlaat EnergiePartners voor een nieuwe baan. Hoe lang ben je bij ons in dienst geweest?

Ik ben begonnen op 1 september 2016: al met al heb ik dus 3,5 jaar bij EnergiePartners gewerkt.

Wat was jouw indruk van EnergiePartners?

Het eerste wat mij opviel was het enorme geloof in de EnergiePlanner en de toewijding van het team. Met de grootste focus wist dit kleine team de EnergiePlanner op de markt te zetten. Partner Robert heeft zich bijvoorbeeld vanaf dag één met tomeloze energie ingezet om aan ondernemend Nederland te tonen hoeveel profijt je kunt ervaren van deze energiebesparingstool. Heel belangrijk. Want we kunnen zelf wel fan zijn van ons product, zonder gebruikers ben je nergens.

Wat mij ook positief heeft verrast is dat elk succes werd gevierd. Dat doen we overigens nog steeds! Van de pilot met Eneco tot aan het eerste opgeleverde advies aan de Omgevingsdienst West-Holland en ons meest recente succes: de overheid ondersteunen bij het Versterkte Toezicht.

Jij hebt het groeiproces van EnergiePartners vanaf de start mee mogen maken. Hoe heb jij dit ervaren?

Toen ik bij EnergiePartners begon, kwam ik terecht in een klein team. Klein, maar zeer ambitieus! Destijds bestond het team uit de drie partners: Robert, Lars en Leonard. Daarnaast was alleen ontwikkelaar Jeroen in vaste dienst. Op dat moment liepen er twee grote projecten, waren er zo'n 150 EnergiePlanners actief en stond ons CRM geheel in Excel. Lars draaide het gehele projectmanagement in zijn eentje. Altijd vol energie! Nu, in 2020, is het team nog even ambitieus. Maar ook een stuk gegroeid. Inmiddels werken er hier nu zo'n 30 medewerkers. Dat is een enorme verandering ten opzichte van 3,5 jaar geleden.

Waar ik écht aan heb gemerkt dat we zijn gegroeid? Toen we afscheid namen van onze pruttelkoffie in de ochtend. Meerdere keren heb ik voorgesteld om een espressomachine aan te schaffen. Mét succes! Maar ik denk toch met weemoed terug aan de koffie van de eerste jaren.

Als medewerker bij EnergiePartners heb je veel klanten succesvol geholpen. Welke blijft je het meest bij?

Dat zijn er twee. Allereerst de gemeente Utrecht. Binnen onze samenwerking hadden we heel nauw contact. Ik voelde me daardoor ook een beetje medewerker van hen. De tweede klant die ik niet snel vergeet is de heer Roest van Ruitervereniging Liethorp. Hij heeft al mijn voorgestelde besparingsacties uitgevoerd. Klasse! Het was een genot om met én voor hem te werken aan energiebesparing.

En welke uitdagingen zul je niet snel vergeten?

Als groeiend bedrijf ligt de uitdaging bij het blijven behouden van een scherpe focus en op het juiste moment weten op te schalen. Dat is wat mij betreft gelukt! Mijn persoonlijke uitdaging was het op tijd afkrijgen van de IntakeApp. Oók gelukt!

Kun je jouw tijd bij EnergiePartners omschrijven in één woord?

Enerverend: in de positieve zin van het woord! Of opwindend. Er is namelijk zoveel gebeurd.

Over enerverend en opwindend gesproken: jij gaat een spannend avontuur tegemoet. Je verlaat ons team om te beginnen bij RVO. Heel veel succes. Is er nog iets wat je ons wilt zeggen?

Ja! EnergiePartners; heel erg bedankt voor mijn mooie tijd hier. Ik heb mijzelf enorm kunnen en mogen ontwikkelen.

Terug
EnergiePartners maakt jouw zakelijk energieverbruik inzichtelijk en geeft je duurzame oplossingen voor nieuwe besparingen.
Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.
Menu
Home
Over ons
EnergiePlanner Basic
EnergiePlanner Plus
Ik ben van een commercieel bedrijf
Ik ben van de overheid
Ik ben op zoek naar software
Nieuws
Contact
Werken bij
Sitemap
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.