Over ons 
EnergiePlanner 
Diensten 
|
Boek een Demo 📅
 
Over ons 
Wie zijn wij
EnergiePlanner 
Diensten 
Nieuws
Contact
Werken bij
Login
Boek een Demo 📅
+31 (0)30 207 40 70

EnergiePlanner; platform voor energietransitie

De EnergiePlanner helpt bedrijven met het besparen van energie. De unieke combinatie van slimme software en persoonlijk contact zorgt voor een besparing van gemiddeld 27 procent!

Met de EnergiePlanner gaat energiebesparing van ingewikkeld en tijdsintensief naar gemakkelijk en efficiënt. Ook voldoe je eenvoudig aan de informatieplicht, de energiebesparingsplicht en de zorgplicht.

Alle voordelen van de EnergiePlanner op een rij!

  • Energiebesparing is goed voor het milieu én draagt bij aan je winst
  • Stem de actuele verbruiksdata af op je bedrijfsvoering en zie je energierekening dalen
  • Bekijk wat je netto besparing in euro’s, kilowatturen, gas en CO2 is
  • Werk vanuit een concreet actieplan dat volledig afgestemd is op jouw onderneming. Dit actieplan bestaat uit verplichte maatregelen tot slimme, duurzame en administratieve acties
  • Voldoe in een paar stappen aan de informatieplicht én energiebesparingsplicht
  • Krijg inzicht in de kosten, terugverdientijd en opbrengsten. Zo bepaal je gemakkelijk je volgende besparingsstap
  • Je persoonlijke energieadviseur staat altijd voor je klaar. Hij of zij kent jouw onderneming en helpt je verder als je er zelf niet meer uitkomt
  • Je betaalt besparingsacties met geld dat je voorheen kwijt was aan de energierekening. Dit noemen we budgetneutraal verduurzamen

Hoe helpen we jou op weg?

Stap 1: energiescan

Onze efficiënte werkwijze kost je nauwelijks tijd. Tijdens de energiescan brengt je persoonlijke adviseur de energiesituatie in kaart. Hij of zij analyseert het energieverbruik en het bedrijfspand. Dit duurt drie à vier uur. Bij het eerste en laatste deel vragen we je aanwezigheid. Liever de hele scan aanwezig zijn? Dat mag natuurlijk ook!

Stap 2: advies

Na de scan bespreken jij en de energieadviseur meteen het advies. Wel zo fijn; je hebt immers al tijd vrijgemaakt voor het onderwerp. De uitkomsten van de energiescan, maar ook je wensen en duurzaamheidsdoelen worden besproken en gecombineerd in een handig energiebesparingsplan.

Stap 3: energiebesparing

Alle handvatten om op een concrete en efficiënte manier energie te besparen heb je. Nu is het tijd om aan de slag te gaan. Dankzij de actielijst en de planning is duidelijk wat je moet doen. Met het online dashboard is duidelijk wat het je oplevert. Heb je een vraag? De energieadviseur staat altijd voor je klaar.

Stap 4: updategesprek

Ieder jaar actualiseren we het energiebesparingsplan. De energie-adviseur maakt een telefonische afspraak met je. Samen doorlopen jullie de EnergiePlanner Plus. Ook kijkt je adviseur welke nieuwe besparingsacties interessant zijn voor jouw bedrijf. Na het gesprek ben je er weer klaar voor om nog een jaar aan de slag te gaan.

Met de EnergiePlanner zie je de CO2-uitstoot dalen, de besparing stijgen, en de winst van jouw bedrijf toenemen. Jij blij – de overheid blij – het milieu blij; en daar worden wij weer blij van!

Direct aan de slag!

Wil je meteen aan de slag met energiebesparing? Neem dan contact op met Fulco Barth. Hij helpt jou en je bedrijf graag op weg. Samen gaan we de energietransitie door!

f.barth@energiepartners.com | 06 28 84 76 72

.

.

EnergiePartners maakt jouw zakelijk energieverbruik inzichtelijk en geeft je duurzame oplossingen voor nieuwe besparingen.
Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.
Menu
Home
Over ons
EnergiePlanner Basic
EnergiePlanner Plus
Ik ben van een commercieel bedrijf
Ik ben van de overheid
Ik ben op zoek naar software
Nieuws
Contact
Werken bij
Sitemap
Nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lid van FedEC en ondertekenaar van het Paris Proof Commitment.